Deler du vår lidenskap for godt håndtverk? Kulbrandstad Byggefirma søker:

BYGGMESTER / TØMRER

Kulbrandstad Byggefirma AS er en byggmesterbedrift med en variert og utfordrende portefølge. Vi jobber i hovedsak med tradisjonell husbygging og rehabilitering av småhus. Over flere år har vi opparbeidet oss solid erfaring og kunnskap rundt rehabilitering av gamle bygg. Vi har i dag hovedtyngden av våre kunder i Gauldalen, og anser Melhus, Skaun og Orkland som vårt primære nedslagsfelt. 

Du vil få en svært variert arbeidshverdag og muligheten til å bruke alle dine beste egenskaper som håndverker. Du arbeider godt og effektivt både selvstendig og i team, og kommuniserer godt og tillitsskapende både ovenfor medarbeidere og kunder. Vi forutsetter at du deler vår yrkesstolthet og sans for nøyaktighet.

Vi ser spesielt etter deg med personlige egenskaper og kunnskapen som kreves for å ha ansvar over egne prosjekter. Du bør ha noen års allsidig erfaring og gjerne utdannet deg til byggmester, selv om det ikke er et krav. Er du riktig person vil du bli gitt stor tillit i egne prosjekter, og muligheten til å være med å skape en optimal arbeidsplass. Vi scorer høyt på arbeidsmiljø, og forventer at du bidrar til å gjøre dette enda bedre.

Vi tilbyr deg naturligvis konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

Lurer du på hvordan vi har det på jobb?
Ta kontakt med Roar på telefon 48294417.

Enkel søknad kan sendes til post@kulbrandstad.no.

Søknadsfrist: 10. mai 2021.