Kompakte team som sikrer god kommunikasjon.

Kulbrandstad byggefirma ble først etablert som et enmannsforetak av Roar Kulbrandstad i 2007. Siden oppstarten har vi brent for godt solid håndverk av lokale aktører. For å klare dette har vi alltid knyttet oss til lokale norske håndverkere og anerkjente samarbeidspartnere. Sammen utgjør vi kompakte team som sikrer god kommunikasjon både mellom oss og deg som kunde.

Jeg er overbevist om at kundene våre verdsetter godt arbeid fra lokale håndverkere. Jeg opplever at dette er særs viktig for god kommunikasjonsflyt. Ikke bare at vi alle snakker trøndersk og har lokal tilhørighet. Kanskje like viktig at vi har forståelse for lokal byggeskikk og byggetradisjoner. Samtidig er jeg opptatt av å være innovativ og interessert i nye produkter og måter å bygge hus på.
Enten vi bygger nytt eller rehabiliterer gamle hus er kombinasjonen av dette viktig. Vi tilpasser husene til eksisterende bebyggelse og byggestil, samtidig som den tilfredsstiller både dine og lovens krav til dagens standarder.

Vi sier at vi utvikler dine drømmer. Det mener jeg er kjernen av yrkesstolthet – og utvikle og levere et produkt som svarer til dine drømmer. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss – Jeg gleder meg til å høre om dine drømmer!

Roar Kulbrandstad
daglig leder

Image with visual parallax effect

Godkjent for ansvarsrett

Vi er godkjent for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven; en kvalitetsordning administrert av direktoratet for byggkvalitet (DIBK).

Byggesaksforskriften stiller krav til seriøsitet og kvalitet for foretak som søker om sentral godkjenning. Et foretak som blir sentralt godkjent etter de nye seriøsitetsvilkårene fra 1.01.16 viser at det:

  • har riktig kompetanse til å utføre oppdrag i byggesaker
  • oppfyller de lovpålagte kravene til drift
  • har betalt skatter og avgifter

Vi vet at god dokumentasjon er viktig
Derfor benytter vi bransjeledende HOLTE AS som leverandør på vårt kvalitetssikringssystem. All dokumentasjon blir arkivert i våre system, og er tilgjengelig på forespørsel.

Samarbeidspartnere

– Byggmakker Gipling AS
– Tore Ligaard
– Vintervoll
– Elektroinstallatør Rune Bergsmyr
– Reibo Rør
– Maleteknikk AS
– ON Arkitekter og Ingeniører AS
– Holte AS